LEKKER BEZIG

LEKKER BEZIG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 666 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lekker Bezig. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 21:12 Het eten maakt het wachten waard!
23 mei 2022 om 19:17 Voor het eerst besteld. Eten was super lekker, erg veel en was heel netjes verpakt en werd precies bezorgd op de tijd die ik aangegeven had. Voor herhaling vatbaar!
19 mei 2022 om 19:54 Burrito Smokey Chicken: totaal niet smokey, weinig kruiden, nogal vlak van smaak. Verzorging en verpakking goed. Presentatie mooi. Verse ingrediënten. Had héél lekker kunnen zijn, helaas saai van smaak (voor wie van gekruid eten houdt dan). En te nat
18 mei 2022 om 21:34 Het eten was prima, zoals gewend. Ik schrok me alleen rot van de uiteindelijke prijs. We betaalde bijna €19 pp voor de pokebowl, die €13,50 lijkt te zijn. Dat verschil is veel te groot! En kan nooit in dat blikje drinken en bezorgkosten zitten.
14 mei 2022 om 11:09 Het eten is prima maar na zorgvuldig de ingrediënten van de brownie bekeken te hebben zouden er geen noten in moeten zitten. Door mijn allergie ben ik doodziek geweest.
11 mei 2022 om 19:40 Was Top
21 apr 2022 om 19:12 De avocado was wel heel erg onrijp, keihard, voor de rest prima
19 apr 2022 om 10:10 Bezorgen op camping. Bij receptie achtergelaten, waar niemand aanwezig was. Konden plaats niet vinden? Er is niemand op camping zelf geweest.
16 apr 2022 om 20:14 Eten was erg lekker en bezorging was supersnel. Als bezorgtijd stond er 45 tot 60 minuten en na 15min ging de deurbel al.
14 apr 2022 om 20:14 Eten is lekker. De bezorgtijd is altijd een discussie om wel of niet te bestellen (duurt vrij lang voor alleen een poke bowl)
6 apr 2022 om 21:50 mooie en verse producten in de pokebowls. en de cheesecake was ook echt lekker.
4 apr 2022 om 19:36 regelmatig komen bestellingen veel later. wat echt frustrerend is als je kleine kinderen hebt. het eten is overigens wel ontzettend lekker.